Σχολείο

Αγαπητοί χωριανοί,

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι του Συλλόγου,

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες στο εσωτερικό του σχολείου ως προς την κατασκευή γραφείων, ιατρείου και τουαλέτων.

Από το φθινόπωρο με συντονισμένη προσπάθεια με το δήμο Καρπενησίου για την έκδοση της απαιτούμενης άδειας και σε συνεργασία με το συγχωριανό μας Πολιτικό Μηχανικό Δημήτρη Λερογιάννη που μας παρείχε την βοήθεια του αφιλοκερδώς και τον οποίο ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.

Στην συνέχεια ακολούθησε η προμήθεια των  υλικών από τον Δήμο Καρπενησίου, και εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε εκτός από τον δήμαρχο κ. Νίκο Σουλιώτη που έκανε πράξη την υπόσχεσή του και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Γενιτσαρόπουλο για την άψογη συνεργασία που είχαμε, προχωρήσαμε στην κατασκευή από μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου.

Επίσης μεγάλη η προσφορά του συγχωριανού μας Γιάννη Τσώνη του Ηλία, εργολάβο & κατασκευαστή υδραυλικών εγκαταστάσεων, ο οποίος έκανε δωρεά την προμήθεια και κατασκευή των υδραυλικών εγκαταστάσεων  στις τουαλέτες του σχολείου, τον ευχαριστούμε θερμά για την πράξη του αυτή, η οποία είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Το σχολείο όμως όπως όλοι γνωρίζουμε έχει πολλές ανάγκες συντήρησης και  επισκευής (π.χ. αντικατάσταση παραθύρων, αρμολόγημα εξωτερικού τοίχου) ώστε να γίνει για το χωριό μας ένα πραγματικό κόσμημα.

Γι’ αυτό θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε όσο δύναμη έχει ο καθένας ως προς αυτό.

Καλή δύναμη σε όλους.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

Το Δ.Σ.